Info

TZ HNK-a će se na forumu predstaviti projektom za razvoj planinskog turizma

Forum za traženje partnera na temu privrede  i turizma, ruralnog razvoja i ekologije u sklopu programa prekogranične saradnje Bosna i Hercegovina – Crna Gora bit će održan 11. decembra u Crnoj Gori (Podgorica), a učešće je najavila i Turistička zajednica HNK-a.
Direkcija za europske integracije Bosne i Hercegovine i Ministarstvo vanjskih poslova i europskih integracija Crne Gore, uz podršku Zajedničkog tehničkog tajništva, organiziraju spomenuti forum.

U Centru za kulturu predstavljena prirodna i kulturno-historijska baština Drežnice

U organizaciji nevladnih organizacija "Centra za evropsko poduzetništvo i posao" i Zajednice za saradnju "Herceg Stjepan Kosača" danas je u Centru za kulturu u Mostaru održano predstavljanje web portala http://www.dreznica.ba/.
Na portalu je predstavljena prirodna i kulturno-historijska baština koja ze nalazi na prostoru Mjesene zajednice Drežnica.
Fotografski su predsatvljene netaknute prirodne blagodati rijeke Drežanke sa njenim vodopadima, virovima i pritokama.

Uručena vrijedna nagrada OŠ Drežnica

Objavom popisa škola pobjednica, uspješno je okončana još jedna nagradna igra za škole koju je organizovaala kompanija BH Telecom. Dostavljanjem učeničkih radova (likovnih ili literarnih ), o temi "Olimpijada", ove godine učestvovalo je 119 osnovnih i srednjih škola širom Bosne i Hercegovine, a učesnici/ce su dobili šansu za osvajanje vrijednih nagrada.
 
 Facebook